Euthanasie

U denkt er liever nog niet over na, maar op een moment kunt u op het punt komen te staan dat u de beslissing moet nemen om uw paard of pony te euthanaseren. Wij kunnen u bijstaan met deskundig advies en zorgen ervoor dat het afscheid op een goede manier plaats kan vinden.

Bij voorkeur komen we bij u thuis om uw paard of pony te euthanaseren, hier zal hij of zij het meest op zijn of haar gemak zijn. Wanneer dit echter niet mogelijk is bestaat ook de mogelijkheid om met uw paard of pony bij ons op de praktijk te komen.

Wanneer u besloten heeft tot euthanasie voor uw paard of pony zal u een beslissing moeten nemen over wat er naderhand met uw dier gebeurt. Wanneer u kiest voor crematie heeft u de keuze uit diverse diercrematoria die uw paard of pony bij u thuis op komen halen. Wanneer u dit niet wilt kunt u contact op te nemen met de Rendac, welke naast de regeuliere ophaalservice tevens een individuele ophaalservice aanbieden. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u graag door naar www.rendac.nl.

euthanasie