Euthanasie

U denkt er liever nog niet over na, maar op een moment kunt u op het punt komen te staan dat u de beslissing moet nemen om uw paard of pony te euthanaseren. Wij kunnen u bijstaan met deskundig advies en zorgen ervoor dat het afscheid op een goede manier plaats kan vinden.

Bij voorkeur komen we bij u thuis om uw paard of pony te euthanaseren, hier zal hij of zij het meest op zijn of haar gemak zijn. Wanneer dit niet mogelijk is bestaat ook de mogelijkheid om met uw paard of pony bij ons op de praktijk te komen.

Wanneer u besloten heeft tot euthanasie voor uw paard of pony zal u ook een beslissing moeten nemen over wat er naderhand met uw dier gebeurt. Wanneer u kiest voor crematie heeft u de keuze uit diverse diercrematoria die uw paard of pony bij u thuis op komen halen. Wanneer u dit niet wilt kunt u contact op nemen met de Rendac, welke naast de reguliere ophaalservice tevens een individuele ophaalservice aanbiedt. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u graag door naar www.rendac.nl.

euthanasie